Helaas!

8 juli 2019. Ik had een prachtige drone, de DJI Mavic 2 Pro voor fotografen, met een camera die DJI samen met Hasselblad speciaal voor deze drone heeft ontwikkeld.

Het was leuk om foto’s vanuit een ander perspectief te kunnen maken, zie onder het tabblad “Drone”.

Helaas heeft het hersenletsel roet in het eten gegooid. Het luchtruim in de gaten houden, de drone besturen en de camera bedienen is teveel tegelijk voor mij en zorgde voor veel stress. Die stress jaagt de koppijn omhoog en dat is helemaal niet fijn. Op een gegeven moment vloog er een helikopter onder mijn drone door en dat was de laatste druppel. Hierna heb ik niet meer met de drone gevlogen.

Met CameraNu heb ik een geweldige deal kunnen sluiten en het resultaat hiervan is dat ik nu een tweede camerabody en een extra lens, de 24-120mm f/4.0, heb. Het is de Nikon D750, een fullframe camera, die ik voor landschap en macro ga gebruiken.

Het was een teleurstelling, maar uiteindelijk ben ik toch een zeer tevreden en bevoorrecht mens. Ik heb inmiddels een allround set, met alleen nog Nikon proline fullframe lenzen, waar menig fotograaf van zal watertanden en waarmee ik hopelijk nog vele jaren met heel veel plezier zal kunnen fotograferen.

De haven van Urk met links de voortoren die er vergeleken met de windmolens een beetje nietig uitziet.
3 comments on “Helaas!
  1. Klaas schreef:

    De Drone foto’s zijn wel heel erg mooi, maar keuzes zijn noodzakelijk voor je eigen gesteldheid. maarr ook bijzonder knap om dan de juiste keuze te maken.

  2. Renee schreef:

    Tjonge, jonge, dat is wat. Wat mooi dat je een deal kon make,. So good so far. PTL. En wat maak je geweldige foto’s. ! Heel veel mooie opnames. Iig geniet ik van de mooie details van je foto’s. Èèn goed doel alvast. (Van de vele). Warme groet O&R

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *