Helaas!

8 juli 2019. Ik had een prachtige drone, de DJI Mavic 2 Pro voor fotografen, met een camera die DJI samen met Hasselblad speciaal voor deze drone heeft ontwikkeld.

Het was leuk om foto’s vanuit een ander perspectief te kunnen maken, zie onder het tabblad “Drone”.

Helaas heeft het hersenletsel roet in het eten gegooid. Het luchtruim in de gaten houden, de drone besturen en de camera bedienen is teveel tegelijk voor mij en zorgde voor veel stress. Die stress jaagt de koppijn omhoog en dat is helemaal niet fijn. Op een gegeven moment vloog er een helikopter onder mijn drone door en dat was de laatste druppel. Hierna heb ik niet meer met de drone gevlogen.

Met CameraNu heb ik een geweldige deal kunnen sluiten en het resultaat hiervan is dat ik nu een tweede camerabody en een extra lens, de 24-120mm f/4.0, heb. Het is de Nikon D750, een fullframe camera, die ik voor landschap en macro ga gebruiken.

Het was een teleurstelling, maar uiteindelijk ben ik toch een zeer tevreden en bevoorrecht mens. Ik heb inmiddels een allround set, met alleen nog Nikon proline fullframe lenzen, waar menig fotograaf van zal watertanden en waarmee ik hopelijk de komende jaren met heel veel plezier zal fotograferen.

2 comments on “Helaas!
  1. Klaas schreef:

    De Drone foto’s zijn wel heel erg mooi, maar keuzes zijn noodzakelijk voor je eigen gesteldheid. maarr ook bijzonder knap om dan de juiste keuze te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *